9.7.2011

My Heart Is A Rainbow



MOI !
Tän postauksen tekeminen on vähän kestänyt... Anteeksi siitä. Pride- päivä oli kerrassaan todella onnistunut ja porukka oli mahtava. Pakko myöntää, että Senaatintorilla oli aikamoinen ihmismäärä ja me ei tiedetty yhtään minne mennä. Tietenkin mut pistettiin kyselemään kaikilta info- tyypeiltä, että mihin pitää mennä jos ei kuulu mihinkään ryhmään.




Nuksu söpönä ♥









Kulkue oli mahtava ja olo sanoinkuvaamattoman ihana. Asetuimme Kaisaniemen puistoon käytyämme ensin Alkossa ja kaupassa. Pride- juhlassa esiintyjinä olivat Martina Aitolehti & PMMP. Nuksu oli innoissaan PMMP:stä ja sitä menimme myöskin katsomaan. Keskellä keikkaa hieman tuntui Leijonan tepposet päässä, mutta sehän ei menoa haitannut ollenkaan. : D Myöhemmin istuimme lavan takana olevalla vähän varjoisemmalla paikalla, kun yhtäkkiä kuului Mirkan kauhea huuto ja Nuksu perässä juoksi kauemmas. Olin hieman hämilläni, että mitä nyt tapahtuu. Laukussani oli ollut vihreä toukka, oli siinäkin mulla taas naiset. : D

Toukkaepisodin jälkeen lähdimme kiertelemään ja etsimään tuttuja, ja niitä myöskin löytyi. Suurin osa Tamperelaisista kavereistani istuskeli isolla porukalla ja liityimme siihen mukaan. Ilta menikin aika nopeasti ja seuraamme liittyi ystävämme Ella. Pian kuitenkin päätimme lähteä kohti kotia, koska Angus oli ollut kokopäivän yksin ja ties mitä pahuuksia se siellä oli tehnyt.

Rautiatieasemalla neniimme kantautu IHANA grilliruoan tuoksu, ja se tuli lähellä olevasta nakkikioskista joka vei 6-0. 
Sellainen oli se Pride !

yours, Naomi

ps. PMMP:n keikan aikana päällä oleva kuplakone oli ihana, mutta sitä litkua oli sitten kaikkialla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti