26.7.2011

1st Make-Up Tutorial

Heipähei ! Olen nyt kotiutunut Tampereelle, koska ensiviikon maanantaina alkaa koulu. Tässä on nytten se meikkipostaus meikistä jonka tein Nukelle L. Gagan miittiin. Olkaapa hyvä ! 



  Tässä hieman suunitelman tekoa. Totesin, että suunitelmasta ei tarvitse ottaa erillistä kuvaa, koska muutin sitä niin paljon.


 




Pohjan tein CoverCoverin rasvapohjaisella meikkivoiteella, ja valot toisella rasvapohjaisella tuotteella
Kryolanin Supra Higlightilla. Tässä meikissä tein kaikki valot, eli kulmien alle kohottamaan katsetta, otsaan, nenään, silmien alle, leukaan, huuliin ja poskipäihin. Nämä eivät ole pakollisia, itse esimerkiksi teen valot vain poskipäihin, korostaen niitä vielä puuterisella korostusvärillä puuteroinnin jälkeen. Valot häivytetään painelemalla, jos teet pyyhkivää liikettä tuote lähtee kokonaan pois. Tämä kannattaa myöskin muistaa, että rasvaväri rasvavärin päälle.



Puuterina käytin CoverCoverin irtopuuteria. Puuterin tehtävähän on kiinnittää meikkivoide, joten paras keino laittaa puuteria on painelemalla.

Pohjaluomiväriksi laitoin Kryolanin Trio-palettesta melkein ihonväristä luomiväriä joka soveltuu mainiosti pohjalle. Levitin luomiväriä ihan kulmakarvaan asti aika reilusti, koska sitä paremmin seuraavat värit häivyttyvät.



Ensiksi valkoista silmän sisänurkkaan.




Seuraavaksi laitoin Goshin pinkkiä luomiväriä valkoisen jatkoksi (joka on muuten aivan ihanaa) Ja sitten violettia perään, tein hieman kissamaista muotoa, ja myöhemmin häivyttelin sitä jatkumaan ohimolle päin.


Siinä sitten onkin värit saatu paikalleen ja seuraavaksi häivyttelemään !


Tässä onkin sitten häivytellyt versiot. Häivytyksen tarkoitus on saada värit kauniisti sointumaan toisiinsa.. Tai
ainakin mä luulen niin. (valkoinen ja violetti ovat CoverCoverin luomiväri"kirjasta") Seuraavaksi sitten rajausta !


Rajauksessa käytin Kryolanin "kakkulaineria". Sisänurkasta rajasin vähän ohuemmin ja hieman paksummin sitten ulkonurkkaa kohden. Jatkoin rajausta hieman ohi silmän. Seuraavaksi taitaakin olla tekoripsien kiinnitys.

ps. Nuken omat ripset, ei minun.
Ripsiliimana käytin Duo:n liimaa, joka on todella hyvää. Nämä ripset olikin aika vaikea laittaa, koska ne olivat ihan suoristuneet, mutta ihan hyvin mä onnistuin. Aloitin siis laittamaan ripsiä n. puoli senttiä silmän sisänurkasta myötäillen ripseä sitten rajausta pitkin. Kun ripset olivat kiinnitetty, vahvistin vielä rajauksen.
Lopputulos näytti tältä:





Tässä sitten varmaan olikin tämä postaus, joka on todellakin ensimmäiseni, teksti voi olla hieman tökeröä ja ei välttämättä ymmärrä kaikkea selittämääni. Ei se mitään haittaa, enköhän kehity kun tämä ei todellakaan ollut viimeinen meikkipostaukseni. Kiitos ja kumarrus, toivottavasti jaksatte lukea ! ♥

yours, Naomi

ps. Jos on jotakin kysyttävää meikistä, tai meikkauksesta yleensäkkin, vastaan mielelläni : )

12 kommenttia:

  1. mulla on sellanen kysyttävä et miks näytän ihan hirveeltä tossa ekassa valotuskuvassa :----DDDDD ????? no ei tää on loistava !!! LiSSÖÖ!!!

    VastaaPoista
  2. siis sä näytät aivan kauheelta... : --D ju kitosa ^^ ♥

    VastaaPoista
  3. Luin tossa yks päivä sun koko blogin ja hyvältä kuulosataa :) Olis kiva jos postaisit siitä miten itse meikkaat ja/tai laittaudut (:

    VastaaPoista
  4. kiitoksia : ) pistetään korvantaakse :--) ps. kiitos hyvästä ideasta !

    VastaaPoista
  5. tää postaus oli ihan tosi kiva :--) ehdottomasti lisää tämmösiä jatkossa! ja toi meikki on myös aivan ihana täytyy sanoo c:

    VastaaPoista
  6. laitoin sulle haasteen hehheee :---D
    http://xoxonukke.blogspot.com/2011/07/blogikirppis-haaste.html

    VastaaPoista
  7. evita, kiitos todella paljon : )
    nuksu, are u fuckin' kidding me................

    VastaaPoista
  8. Mistäs sä ostat/tilaat Goshin luomivärit :)?

    VastaaPoista
  9. Oon ostanu noi kaikki Goshin luomivärit ihan Sokokselta : )

    VastaaPoista
  10. voisitko hei postailla joskus? :( sun blogi on ihana ja ois tosi kiva lukee sitä!!

    VastaaPoista
  11. ihana postaus ! : )

    lauantaimurhetytto.blogspot.com

    VastaaPoista